• Standaard GRATIS verzending binnen Nederand!
  • Persoonlijke & eerlijke service!
  • Snelle levering!
  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Niet goed? Geld terug!

Wie ben ik?

Persoonlijk contact vind ik belangrijk, daarom zal ik me even voorstellen: ik ben Yoni van den Akker, 22 jaar oud en wonend in Vught.

 

Afgestudeerd voor de opleiding commercieel medewerker niveau 3 en sinds kort ook afgestudeerd voor de opleiding vestigingsmanager groothandel niveau 4.

 

Ik hoor je nu denken: pas 22 jaar, net klaar met school en nu al een eigen bedrijf? Dat klopt!

Als ik iets in m'n kop heb zit 't niet in m'n kont, zoals ze dat dan altijd tegen mij zeggen.

 

Ik heb het altijd al leuk gevonden om dingetjes te verkopen en te onderhandelen met mensen, vroeger als klein meisje zolang ik mij dit kan herinneren stond ik al met Koningsdag mijn spulletjes te verkopen op de rommelmarkt. Hoe ouder ik werd hoe leuker ik het ging vinden en het steeds meer en uitgebreider ging doen. Ik heb altijd al gedacht: wat zou het gaaf zijn om een eigen (web)winkel te hebben, maar nooit gedacht dat dat ook echt ging lukken! 

 

Eenmaal op de opleiding commercieel medewerker kreeg ik het vak ondernemerschap en ging ik steeds meer en serieuzer denken over een idee om een webshop te beginnen. Toen kwam het moment dat ik wakker werd geschut: een docent kwam naar mij toe en zei dat eigen bedrijf in een webshop wel wat voor mij zou zijn en ik het gewoon moest gaan doen als dat is wat ik wil, ik zou dit namelijk allemaal wel makkelijk kunnen volgens hem. Mede door die enthousiasme ben ik vanaf dat moment echte actie gaan ondernemen. Ik heb in vele gevallen het geduld en de handigheid om het allemaal zelf te doen en als ik ergens voor ga maak ik het af en ga ik er niet 100%, maar de volle 200% voor. 

 

Mijn motto is dan ook: alles is mogelijk als je maar durft!

 

Kortom: wat begon ooit als een hobby, maar dit is inmiddels erg uit de hand gelopen tot wat het nu is met een mooi resultaat! Een webshop met de allerleukste sieraden en accessoires.

 

We zijn hier trots op en willen dit graag met jullie delen! 

 

Tot snel!